Kicsit tovább nyúlt az újabb jelentkezésem, mint ahogy ígértem... Viszont a hét végén sikerült az egyik barátommal röviden konzultálni a témában - hozzáértő segítséget kaptam.

Amiket megtudtam - kivonatosan:

- érdemes lehet használt hajót venni, de megjegyzendő, hogy az előéletükről még annyi információ sincs, mint a használt autókról...

- az új hajókat érdemes motorral együtt venni - valószínűleg olcsóbb lesz a végösszeg

- a használt hajók értéke kezdetben ugyanúgy esik egy nagyot, mint az autóké... Ezt talán itt halmozottan kompenzálja, hogy legalább tudjuk, mit veszünk!

 

Eddig csak a hajózás örömét kerestem ebben a motorcsónakosdiban, de van egy vidámabb oldala is a témának - főleg a külső szemlélő szemszögéből:

 

Hamarosan jelentkezem...

A bejegyzés trackback címe:

https://motorcsonak.blog.hu/api/trackback/id/tr53549638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gejza 2008.07.03. 07:53:31

A legjobban az tetszett, amikor be akarnak valakit dobni a vitorlásról, és az egész felborul. Tényleg, miért nem vitorlásba vagy így bele buzulva? :-)

joebalna · http://pagi.blog.hu 2008.07.09. 00:06:51

Szia Gejza!

Jó kérdés, talán azért, mert ez nem függ a széliránytól, szélerősségtől. Vagyis dehogynem... Meg még attól is, hogy van-e üzemanyag.
Talán leginkább a sebesség, ami vonz. Ahogy láttam az árakat, nem sokkal többért vitorlásra is lehet vizsgázni. Azt hiszem, nem fogom kihagyni!

Belebuzulva...? :-)
süti beállítások módosítása