joebalna 2008.06.04. 20:17

Hihetetlen árak!

Ma kicsit böngésztem a hasznaltauto.hu-t, hajók áraira koncentrálva. Mint az élet más területein, itt is óriásira nyílt a lehetőségek tárháza.

Ajánlom mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, mint én, hogy böngészgesse a hirdetéseket, mert csodákat láthat. Gyönyörű és csűnyácska egyedi hajókat ugyanúgy lehet találni, mint a legjobb, vadiúj gépeket.

És a meglepetés:

Ha például egy merev hátfalú gumicsőnakot szeretnék, motorral együtt megkapnám 2-300 ezer forintért, és használható motorcsónak már 4-5-600 ezer Ft-ért elérhető! Azt gondoltam, hogy ennél gázosabb a dolog...

Ha tehát a gumicsónak lenne a cél, szerintem könnyedén el tudnám érni nyár végére - sőt, akár vihetnénk is Horvátországba augusztusban is. Már, ha beférne a csomagtartóba...

Hála a videómegosztásnak, sok hajóról van kisfilm is, megkönnyítve az álmodozást. :-)  Ezzel persze az a gond csak, hogy túl konkrét, nem ugyanazt adja vissza, mint amire vágyom - de azért nagyon jó nézni!

Érdekes, hogy külföldön vannak ilyen műsorok, internet oldalak, ahol bemutatják a hajókat, mint nálunk az autós műsorok a TV-ben a járgányokat. Ez is egy ilyen teszt-szerűség, bár a hanghordozás alapján a bácsi nem teljesen elfogulatlan lehet - biztosan van az a pénz, amiért "korpásodik a haja". :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://motorcsonak.blog.hu/api/trackback/id/tr81503983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gejza 2008.06.11. 15:06:32

Döntsd már el, mit akarsz!
És mikor lesz valami továbblépés?
süti beállítások módosítása