joebalna 2008.06.13. 13:49

Ingyen...

nincs semmi. Még az sem, hogy hirtelen a megoldás elibém ugorjon... Ez rettenetes, hogy még azt is nekem kell kitalálni, hogy merrefelé induljak el. :-)

Böngésztem a hasznaltauto.hu-t, használt hajók után (ez is jó, nem? kicsit képzavar...), és lassan döntésre jutok. Ehhez is idő kell, és pont ettől féltem az elején, hogy nem lesz. Hát nincs is sok, pedig ez egy fontos projekt. Nekem legalábbis...

Mint kiderült sok hajót akár részletre is meg lehet venni, ugyanúgy, mint a kocsikat. Persze, mondhatjátok, hogy ez az első számú törvény a pénzzel kapcsolatosan, hogy olyan cuccot ne vegyél részletre, aminek csökken az értéke.

Ebben az esetben még azt is körbe kell járni, hogy mennyire csökken le egy tökéletes állapotú, de 20 éves motorcsónak ára, mondjuk 5-10 évvel később? Ebben jó lenne, ha nyilatkoznának ilyenirányú tapasztalattal rendelkezők...

Hirtelen két lehetőséget látok:

Egy aránylag olcsó gumicsónak, kevés pacis motorral:

 

Vagy egy komolyabb, de nem új (vagy kicsit régebbi) motorcsónak, akár részletre is megvéve. Pl. ez tökéletes lenne:

 

Persze ehhez folyamatos bevételt kellene termeljek...

De ez lehetetlen :-) Vagy mégsem?

A bejegyzés trackback címe:

https://motorcsonak.blog.hu/api/trackback/id/tr16518235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása