joebalna 2009.03.09. 22:13

Tanulságok

Sok szempontból érdekes volt a Boat Show, ezt szeretném megosztani egy kis hegyvidéki pihengetés után. (Úgy látszik többet vagyok hegyen mint víz közelében...)

Tanulság 1.

A hajók között ugyanúgy vannak kategóriák, mint az autók közt - ezt már mindenki tudja. A felismerésem az volt, hogy nekem az alsó-közép kategóriát lenne kívánatos megcéloznom. A gumicsónak kis motorral nem elég vonzó számomra, nagyravágyó vagyok, na! Milliárdos jacht-tal meg nem szívesen kezdenék, mert milyen gáz lenne, ha nem bírnék vele beparkolni a kikötőbe...

Tanulság 2.

A célzott kategória nem is olyan elérhetetlen egy átlag polgárnak sem, sokféle fizetési konstrukció lehetséges. A hitelre vásárlás persze nem mindig okos dolog... Főleg, ha az ember olyan dolgot akar venni, ami veszít az értékéből idővel. De valamit valamiért.

Tanulság 3.

Rövid időn belül ki fog alakulni egy réteg, akik hétvégi, hobbi tevékenységre veszik meg a hajót, nem akarnak benne lakni, csak reggel vízre tenni, este kivenni - és közben jól szórakozni.

Tanulság 4.

Pénzügyi válság ide vagy oda, elég sokan kilátogattak a vásárba. Lehet, hogy ez a fellendülést jelzi? Ezek szerint a boat-ra áhítozók az optimistább fajta népek. Már ezért is szívesen közéjük tartoznék.

 

Ez például megfelelne, négy személyes, és gyors!

Hamarosan jelentkezem.

A bejegyzés trackback címe:

https://motorcsonak.blog.hu/api/trackback/id/tr49992446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása