Folyamatosan jár az agyam ("mid van neköd? agyad?" :-) ), hogy merre kellene elindulni. Gondolom, más is járt már hasonló cipőben. Most viszont nem akarom a könnyebb utat választani - magyarul nem adom fel rögtön az első lépésnél!

Az első és legfontosabb, hogy meghatározzam a "takaró hosszát", vagyis hogy meddig nyújtózhatok? Az árakat tekintve elég nagy a szórás, de vegyük sorba, hogy mi jöhet szóba:

- gumicsónak motorral

- csónak, ladik külön felszerelhető motorral

- motorcsónak kormánnyal

- motorcsónak beépített motorral

- kabinos motorcsónak

Mivel négyen vagyunk a családban, ennyien minimum el kell férjünk benne. Ha tréler kell hozzá (ez majdnem mindegyiknél szükséges, ha szállítani akarom...), akkor vonóhorog is kell a kocsira. Jó lenne, ha lehetne használni Horvátországban is...

Azt hiszem, hogy most nem kell még kajütös megoldás, valamit hagyjunk a későbbiekre is. Egyszerre nem tudom "elhordani a hegyet", de apránként igen!

Ki kell találnom még valamilyen módszert, hogy a pénz is meglegyen hozzá...

A bejegyzés trackback címe:

https://motorcsonak.blog.hu/api/trackback/id/tr55494966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása